TÁRSASHÁZI KÖZÖS KÉPVISELŐ BIZTOS ALAPOKON WWW.KÖZÖSKÉPVISELŐ.HU

 
 
 
 
  kozoskepviselo_1_tarsashaz   társasházi közös képviselet által képviselet kozoskepviselo_2   kozoskepviselo_3   tarsashazkezeles_1   tarsashazkezeles_2  
   
 
Társasházi
Közös Képviselet

Cégünk számára mindig fontos a nagyobb kivitelezések tervszerű megvalósítása, minden esetben kivitelezés megpályáztatása és amennyiben a munka igényli műszaki mérnök bevonásával a munka végig kisérése, átvétele.
 
BET & ROB KÖZÖS KÉPVISELET

Társaságunk fő tevékenysége társasházak teljes körű közös képviselete, ezt a tevékenységet 2003 óta végzzük.
Minden általunk képviselet társasház külön gazdasági egységként működik, társasházak nyilvántartását, könyvelését, számlázási feladatait egy speciálisan erre kifejlesztett számítógépes programmal végezzük.

Cégünk teljes körű szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik
Generali-Providencia biztosítónál ( 10.000.000 Ft-ig ) a társasházak védelmének érdekében.

kötvény megtekintése

Bet & Rob közös képviselet 24 órás telefonos ügyeleti szolgáltatást biztosít minden általa képviselt társasház számára, a hét minden napján. Partner cégeink műszaki problémák garantált gyors elhárítása érdekében 0-24 órás gyorsszolgálati ügyeletet tartanak, szakemberek mindig időben érkeznek és munkájukra minden esetben garanciát vállalnak.
A könyvelésnél a kiemelt figyelmet igénylő feladatokat, mint a bevallások, bérszámfejtést nagy tapasztalattal rendelkező könyvelőcégre bízza képviseletünk.
A társasházi pályázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük az interneten a helyi önkormányzatok weboldalán. A tulajdonosokat a közgyűléseken, tájékoztatjuk a lehetőségekről és amennyiben a közgyűlés úgy dönt, hogy szeretne pályázni, akkor cégünk ingyenesen elkészíti a pályázatot a társasház számára.

A jogszabályoknak megfelelően társasházi közös képviselet kezelésében lévő társasházaknál elvégeztetjük az épületek kötelező, időszakos érintésvédelmi, villámvédelmi, tűzvédelmi berendezéseinek vizsgálatát, és elkészítettjük a minősítő okiratokat.
Ha lehetséges pénztári mozgásokat minimális szinten tartjuk. Közös költséget, és bérleti díjat banki átutalással, csekken, vagy banki készpénzbefizetés formájában tudják a lakók, illetve a tulajdonosok teljesíteni. A vállalkozók által elvégzett munkák ellenértékét, azok munkájának le ellenőrzését követően, szintén banki átutalással egyenlítjük ki.

Bet & Rob     

Közös képviselet

Amennyiben részletes cégbemutatónkat szeretné kérni illetve árajánlatunkat, kérem kattintson a tovább gombra.
ajánlatkérés közös képviseletre
 
   
  Közösképviselő  
 
Főoldal Magunkról Referenciák Kapcsolat Linkek Árajánlat Ügyfélkapu
 
 

All right Reserved Közösképviselő.hu
KÖZÖSKÉPVISELŐ